E-mail
Hasło
nie pamiętam hasła
 
 
0
 
Koszyk jest pusty

Ergonomia - Elegancja - Energia - Efekt Meble.

Nasza firma uhonorowana zostałaZłotym Herbem Powiatu Głogowskiegoza całokształt działań na rzecz rozwoju Powiatu Głogowskiego

Polityka prywatności


Polityka prywatności opisuje zasady przetwarzania przez nas informacji na Twój temat, w tym danych osobowych oraz ciasteczek, czyli tzw. cookies.


1. Informacje ogólne

  1. Niniejsza polityka dotyczy Serwisu www, funkcjonującego pod adresem url: www.efekt-style.pl

  2. Operatorem serwisu oraz Administratorem danych osobowych jest: EFEKT Meble Biurowe i Szkolne Galileusza 18; 67-200 Głogów

  3. Adres kontaktowy poczty elektronicznej operatora: efekt@efekt-meble.pl

  4. Operator jest Administratorem Twoich danych osobowych w odniesieniu do danych podanych dobrowolnie w Serwisie.

  5. Serwis wykorzystuje dane osobowe w następujących celach:

    • Prowadzenie newslettera

    • Prowadzenie systemu komentarzy

    • Prowadzenie forum internetowego

    • Prowadzenie rozmów typu chat online

    • Obsługa zapytań przez formularz

    • Przygotowanie, pakowanie, wysyłka towarów

    • Realizacja zamówionych usług

    • Windykacja należności

    • Prezentacja oferty lub informacji

  6. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:

    • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach dane, które zostają wprowadzone do systemów Operatora.

    • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. „ciasteczka”).

2. Wybrane metody ochrony danych stosowane przez Operatora

  1. Miejsca logowania i wprowadzania danych osobowych są chronione w warstwie transmisji (certyfikat SSL). Dzięki temu dane osobowe i dane logowania, wprowadzone na stronie, zostają zaszyfrowane w komputerze użytkownika i mogą być odczytane jedynie na docelowym serwerze.

  2. Hasła użytkowników są przechowywane w postaci hashowanej. Funkcja hashująca działa jednokierunkowo - nie jest możliwe odwrócenie jej działania, co stanowi obecnie współczesny standard w zakresie przechowywania haseł użytkowników.

  3. Operator okresowo zmienia swoje hasła administracyjne.

  4. W celu ochrony danych Operator regularnie wykonuje kopie bezpieczeństwa.

  5. Istotnym elementem ochrony danych jest regularna aktualizacja wszelkiego oprogramowania, wykorzystywanego przez Operatora do przetwarzania danych osobowych, co w szczególności oznacza regularne aktualizacje komponentów programistycznych.

3. Hosting

  1. Serwis jest hostowany (technicznie utrzymywany) na serwera operatora: home.pl

4. Twoje prawa i dodatkowe informacje o sposobie wykorzystania danych

  1. W celu realizacji obowiązków wynikających z przepisów o ochronie danych osobowych oraz w celu zapewnienia realnej ochrony danych Operator powołał Inspektora Ochrony Danych.

  2. Inspektorem Ochrony Danych jest: Tomasz Wadas adres: Galileusza 18; 67-200 Głogów kontakt elektroniczny: efekt@efekt-meble.pl

  3. W niektórych sytuacjach Administrator ma prawo przekazywać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, jeśli będzie to niezbędne do wykonania zawartej z Tobą umowy lub do zrealizowania obowiązków ciążących na Administratorze. Dotyczy to takich grup odbiorców:

    • firma hostingowa na zasadzie powierzenia

    • kurierzy

    • operatorzy pocztowi

    • kancelarie prawne i windykatorzy

    • operatorzy płatności

    • organy publiczne

    • operatorzy systemu komentarzy

    • operatorzy rozwiązania typu chat online

    • upoważnieni pracownicy i współpracownicy, którzy korzystają z danych w celu realizacji celu działania strony

    • firmy, świadczące usługi marketingu na rzecz Administratora

  4. Twoje dane osobowe przetwarzane przez Administratora nie dłużej, niż jest to konieczne do wykonania związanych z nimi czynności określonych osobnymi przepisami (np. o prowadzeniu rachunkowości). W odniesieniu do danych marketingowych dane nie będą przetwarzane dłużej niż przez 3 lata.

  5. Przysługuje Ci prawo żądania od Administratora:

    • dostępu do danych osobowych Ciebie dotyczących,

    • ich sprostowania,

    • usunięcia,

    • ograniczenia przetwarzania,

    • oraz przenoszenia danych.

  6. Przysługuje Ci prawo do złożenia sprzeciwu w zakresie przetwarzania wskazanego w pkt 3.3 c) wobec przetwarzania danych osobowych w celu wykonania prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, w tym profilowania, przy czym prawo sprzeciwu nie będzie mogło być wykonane w przypadku istnienia ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec Ciebie interesów, praw i wolności, w szczególności ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.

  7. Na działania Administratora przysługuje skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

  8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do obsługi Serwisu.

  9. W stosunku do Ciebie mogą być podejmowane czynności polegające na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu w celu świadczenia usług w ramach zawartej umowy oraz w celu prowadzenia przez Administratora marketingu bezpośredniego.

  10. Dane osobowe nie są przekazywane od krajów trzecich w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych. Oznacza to, że nie przesyłamy ich poza teren Unii Europejskiej.

5. Informacje w formularzach

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika, w tym dane osobowe, o ile zostaną one podane.

  2. Serwis może zapisać informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP).

  3. Serwis, w niektórych wypadkach, może zapisać informację ułatwiającą powiązanie danych w formularzu z adresem e-mail użytkownika wypełniającego formularz. W takim wypadku adres e-mail użytkownika pojawia się wewnątrz adresu url strony zawierającej formularz.

  4. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego, rejestracji usług itp. Każdorazowo kontekst i opis formularza w czytelny sposób informuje, do czego on służy.

6. Logi Administratora

  1. Informacje zachowaniu użytkowników w serwisie mogą podlegać logowaniu. Dane te są wykorzystywane w celu administrowania serwisem.

7. Istotne techniki marketingowe

  1. Operator stosuje analizę statystyczną ruchu na stronie, poprzez Google Analytics (Google Inc. z siedzibą w USA). Operator nie przekazuje do operatora tej usługi danych osobowych, a jedynie zanonimizowane informacje. Usługa bazuje na wykorzystaniu ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

  2. Operator stosuje techniki remarketingowe, pozwalające na dopasowanie przekazów reklamowych do zachowania użytkownika na stronie, co może dawać złudzenie, że dane osobowe użytkownika są wykorzystywane do jego śledzenia, jednak w praktyce nie dochodzi do przekazania żadnych danych osobowych od Operatora do operatorom reklam. Technologicznym warunkiem takich działań jest włączona obsługa plików cookie.

  3. Operator stosuje rozwiązanie badające zachowanie użytkowników poprzez tworzenie map ciepła oraz nagrywanie zachowania na stronie. Te informacje są anonimizowane zanim zostaną przesłane do operatora usługi tak, że nie wie on jakiej osoby fizycznej one dotyczą. W szczególności nagrywaniu nie podlegają wpisywane hasła oraz inne dane osobowe.

8. Informacja o plikach cookies

  1. Serwis korzysta z plików cookies.

  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.

  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:

    1. utrzymanie sesji użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

    2. realizacji celów określonych powyżej w części "Istotne techniki marketingowe";

  5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

  7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

  8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu wykorzystywane mogą być również przez współpracujące z operatorem Serwisu podmioty, w szczególności dotyczy to firm: Google (Google Inc. z siedzibą w USA), Facebook (Facebook Inc. z siedzibą w USA), Twitter (Twitter Inc. z siedzibą w USA).

9. Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www

  2. W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:

    Urządzenia mobilne:

Dlaczego warto wybrać nas
 
Jakość
  • uznani producenci
  • certyfikowane produkty
  • profesjonalny zespół pracowników
 
Gwarancja bezpieczeństwa
  • referencje Klientów → najlepszą rekomendacją bezpieczeństwa zakupów
  • prawo do zwrotu
  • certyfikat bezpieczeństwa SSL
 
Atrakcyjne ceny
  • ceny fabryczne
  • atrakcyjne promocje
  • ceny podlegające negocjacjom
 
Zapewniamy
  • fachowe doradztwo
  • bezpłatny transport
  • projekty i aranżacje
 
 
Płatności obsługują
AKTUALNOŚCI

Stół interaktywny

2020-11-04

Nowoczesne narzędzie do nauki i zabawy. System android. Stół w pozycji poziomej umożliwia między innymi gry i zabawy interaktywne a w pozycji pionowej prezentacje, konferencje, naukę....

Ranking ergonomicznych foteli biurowych

2020-07-09
Ergonomiczne fotele do pracy
Na naszym rynku dostępnych jest wiele różnych modeli foteli biurowych, ale nie wszystkie spełniają kryteria foteli ergonomicznych.
Poniżej prezentujemy ranking foteli biurowych, które posiadają wszystkie niezbędne funkcje, aby mogły zostać zakwalifikowane do grupy foteli ergonomicznych.
...

Projekt biura

2020-04-08
Projekt pracowniczego biura
Pomimo, że trwa pandemia to nasza firma przygotowuje projekty na wyposażenie nowych obiektów. Poniżej przedstawiamy projekty wyposażenia pracowniczego biura oraz gabinet właściciela biura rachunkowego usytuowanego na terenie Wielkopolski....
  1 2 3  »

EFEKT Meble Biurowe i Szkolne

ul. Galileusza 18
67-200 Głogów

tel/fax +48 76 832 10 28
GSM +48 501677990

e-mail: sklep@efekt-style.pl

OFERTA SPRZEDAŻY

Naszą główną ambicją jest tworzenie przestrzeni funkcjonalnych i pięknych. Połączenie estetyki i najlepszych materiałów są podstawą naszej oferty.
Wnętrze glamour, skandynawskie, klasyczne, a może wnętrze użyteczności publicznej – niezależnie od tego co urządzasz, zawsze pomożemy Ci dokonać najlepszego wyboru.

Oferta naszego sklepu obejmuje projekt i wykonanie takich elementów jak:
  • meble biurowe
  • meble sądowe
  • meble szkolne i meble przedszkolne
  • lady recepcyjne
  • fotele obrotowe
  • krzesła konferencyjne
Kontakt w sprawie Danych Osobowych
Tomasz Wadas
Tel. 509 737 586
e-mail: iod@efekt-style.pl
 
 
Oprogramowanie sklepów internetowych web-market.pl
Twój koszyk
Aby zapewnić Państwu najlepszą formę prezentacji i możliwość szybkiego złożenia zamówienia na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności